Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando uslu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı yakınlarında kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an boş olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Alelumum pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dayanak seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın bapları son grado önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz midein hatır pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin muhtevain en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kullanılacak şahıs skorsı 100 kişhayır aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Sertifikasız yangın bapları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

ürkü bar yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece Yangın Çıkış Kapısı bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page